[go: up one dir, main page]

Spring til indhold
Bemærk:Oversættelsen af denne artikel er kun til rådighed for nemheds skyld. Oversættelsen oprettes automatisk via en oversættelsessoftware og er muligvis ikke blevet korrekturlæst. Den engelske version af denne artikel bør således anses for at være den gældende version, der indeholder de seneste oplysninger. Du kan få adgang til den her.

Konfigurer tilladelser for mål

Sidst opdateret: 7 september 2026

Gælder for:

Hvis du er superadministrator, kan du nu styre, hvem der kan se og redigere salgsmål, servicemål, markedsføringsmål og brugerdefinerede mål via den nye tilladelse »Mål «.

Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvad tilladelserne " Vis " og " Rediger " giver mulighed for i forbindelse med mål, i HubSpots vejledning om brugertilladelser.

Hvordan påvirkes min adgang med indførelsen af tilladelsen "Mål"?

Med indførelsen af denne tilladelse kan nogle brugere få eller miste adgang til de mål, de er en del af. Du bør være opmærksom på følgende scenarier, som kan kræve, at du justerer dine brugeres tilladelser:

Omsætningsmål

  • Tidligere funktion: Omsætningsmål blev oprindeligt bestemt af tilladelsen til appen Forecasting.
  • Ny fremgangsmåde: Omsætningsmål fastsættes nu af tilladelsen "Mål". For eksisterende brugere betyder dette, at tilladelsen "Mål" som standard vil svare til din nuværende tilladelse til appen "Prognoser" og kan justeres, hvis det er nødvendigt.

Annoncemål (ældre version)

Bemærk: Den 4. september 2026 udløber annoncemålene. Efter denne dato vil du ikke længere kunne oprette eller administrere annoncemål i HubSpot, og denne tilladelse vil ikke længere være gældende.

  • Tidligere funktion: Annoncemål blev oprindeligt bestemt af tilladelsen »Annoncer «.
  • Ny funktion: Annoncemål bestemmes nu af en kombination af tilladelsen "Mål " og tilladelsen " Annoncer ".
    • Sørg for, at brugeren har adgang til den annoncekonto,der bruges til at spore målet.
      1. På din HubSpot-konto skal du klikke på indstillingsikonet på den øverste navigationslinje.
      2. Gå til Marketing > Annoncer i venstre sidepanel.
      3. Klik på rullemenuen "Handlinger" ved siden af annoncekontoen, og klik derefter på "Administrer adgang".
      4. Vælg Tilgængelig for alle, eller vælg Vælg brugere og teams, der kan redigere for at indskrænke adgangen ved at markere afkrydsningsfelterne ud for de ønskede brugere eller teams.
      5. Klik på Gem.

Alle andre mål

  • Tidligere funktion: Målrettighederne var som standard indstillet til Vis: Alle og Rediger: Alle uden mulighed for at ændre dem.
  • Ny funktion: Målrettighederne bestemmes nu af det adgangsniveau, du ønsker at give brugeren for mål.

Rediger tilladelsen »Mål«

  1. På din HubSpot-konto skal du klikke på indstillingsikonet på den øverste navigationslinje.
  2. Gå til Brugere og teams i venstre sidepanel.
  3. Sådan åbner du siden til opsætning af brugerrettigheder:
  4. Når du er på siden til opsætning af brugerrettigheder, skal du klikke på fanen Rapportering. Klik derefter for at udvide rækken Mål, og vælg rullemenuerne Vis og Rediger for at vælge det adgangsniveau, du vil give brugeren. Dette vil påvirke visningen af mål for den bruger eller det team, der redigeres.

Var denne artikel nyttig?
Denne formular bruges kun til dokumentationsfeedback. Læs, hvordan du kan få hjælp hos HubSpot.